Известие

Collapse
No announcement yet.

мит ли е лошото качество на италянските автомобили?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е хубаво де говорим за коли втора употреба...всеки срал дет му падне и всичко е на късмет..?
    За нови коли същото ли важи???? Аре стига с тия теми .....
    Ела вижте новите кадита едно през друго масло им доливаме , дори старото ми рено 19 не буташе толкова зверски....
    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Хи-хи вярно си е за маслото... да не говорим за новите ТДИ при последните пасати...за 3000км около 700гр масло ,както си е чисто нов,така че италианките са си просто перфектни,всичко друго си е чиста бг простотия
      viva alfa romeo

Comment

По темата бих казал,че лошото качество на италианските автомобили въобще не е мит.Особено що се отнася до по-старите модели(до 156),изразяващо се в отвратителни пластмаси,които се чупят като вафли.А качеството на частите,предлагани в Булгаристан за италианските автомобили-то е пет пъти по-отвратително Тези,които не са съгласни с мен,са пълни оптимисти и ако мислят противното,им пожелавам да карат от тук нататък коли със същото качество
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
          По темата бих казал,че лошото качество на италианските автомобили въобще не е мит.Особено що се отнася до по-старите модели(до 156),изразяващо се в отвратителни пластмаси,които се чупят като вафли.А качеството на частите,предлагани в Булгаристан за италианските автомобили-то е пет пъти по-отвратително Тези,които не са съгласни с мен,са пълни оптимисти и ако мислят противното,им пожелавам да карат от тук нататък коли със същото качество

Единствено за пластмасите съм съгласен.. много се разтропват по тия павета и дупки. Иначе излезе ли на хубав път- няма такова удоволствие
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
            Първоначално публикувано от virusalfa

Единствено за пластмасите съм съгласен.. много се разтропват по тия павета и дупки. Иначе излезе ли на хубав път- няма такова удоволствие
            Наистина много си вярваш,колега,щом си съгласен само с пластмасите.За боклуците(частите) не си ли съгласен?
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Карам Алфа почти година.Колицата си е супер ама не е за сиромаси.
              .
              Алфа Ромео 145 1.6 Boxer

Comment

Дадох много пари за мойта - след това дадох много за дребни проблеми . непосредственно след това дадох още пари за ремонта след удар , още колко имам да давам само аз си знам ,но никак не съжалявам - кача ли се в нея , запаля ли двигателя и я чуя да мърка - особенно като и дам малко повече газ - забравям колко пари съм дал - голямо удоволствие е да караш такава кола
                alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Взимай я,ако не си го направил вече!
                  Alfa 156 1,6 T.S.'99
                  Omega 2.5 TDS '97
                  Alfa 156 2.0 T.S. '97
                  Alfa 146 2.0 T.S. '97

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                    На кума ми BMW-то ако го чуеш как скърцат и тропат тези пластмаси ... аре глупости, италианските само били така
                    Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

трошат се, дееба и кочините. Ако все още не си прихванал болестта, бягай надалеч, щото влюбиш ли се веднъж, ойде. И едно цитатче

Първоначално публикувано от Derry
                      Slav40 жените харесват черни алфи само дето черната алфа е по хубава от повечето жени :P
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

Трошат се дееба и пластмасите, днес ми писна да скърца централната конзола и реших да я сваля ->държеше се само на 1 останало здраво ухо, всички останали бяха изпочупени и което е още по-лошо пластмасата се ронеше като захар ебем ти скапаната италиянска пластика...
                        Отидоха 3-4 часа нерви и опаковка Поксипол за да възстановя нещата и сега отлежава 24 часа щото пише че на Покси-то му трябват 24 часа за да стегне добре, обаче не ми се вярва да изкара дълго щото пластмасата на основата и тя се рони
                        Честно да си призная това ми е четвъртата Алфа, ма с нито една преди не съм имал толкова ядове /може би щото предишните си бяха Алфа, а не преформатиран Фиат/
                        Дано на следващата /156 ако е рекъл Господ/ качеството да и е по-добро
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

от една година овен Алфа, карам и Астра, на която за тоя период й смених предница и бензинова помпа - около 500 лв, без да се броят разправиите около спирачките. Сега предницата отново се поразтропа.
                          На приятелката ми колата също е Алфа като мойта - 145/1.3 и откакто я има не й е правено нищо и няма нужда от ремонти, а се кара повече от Астрата, освен това знаеш как карат жените...
                          направи си изводите дали се чупят повече италианските и по- специално Алфите
                          Да си го кажем направо
                          от кола втора употреба можеш да очакваш всичко, без значение марката
                          AlfaRomeo 145 1.3
                          Opel Astra 1.6 ecotec

Comment

Working...
                          X